Bors de loboda cu sfecla rosie

de laura_n in Ciorbe, 3 Iun 2014 | 10349 vizualizari

COMENTARII (29)

Mitinita 1

03.06.2014, 14:34

mi-ai facut pofta

- Andreea - 1

03.06.2014, 14:35

deyutzky 1

03.06.2014, 14:35

aiii ce-mi place borsuletul asta!

babi5 1

03.06.2014, 14:36

Sanatate curata

Sylvia 1

03.06.2014, 14:49

vai ce imi place asta !!! bravoo

cristeena20 1

03.06.2014, 15:04

wow..ce buna e!!!primesc si eu o farfurie??

Aurelia 07_07 1

03.06.2014, 15:05

Oioioi!!!!!

MotanLaOale 1

03.06.2014, 15:06

Angelina_Elena 1

03.06.2014, 15:29

Wow!

Ela68 1

03.06.2014, 15:30

ador ciorbita asta

Bya Ralu 1

03.06.2014, 15:38

cred ca e super buna ciorbita

JulyCris 1

03.06.2014, 15:45

kukibella 1

03.06.2014, 15:48

roxana_simona 1

03.06.2014, 15:51

laura_n 1

03.06.2014, 15:53

multam frumos! sa incercati sfecla in borsuri,este o nebunie!

Merisor 1

03.06.2014, 16:46

Ce bun!

simona72 1

03.06.2014, 16:59

Am probat si eu cu sfecla rosie si este super!!

mamaieelena 1

03.06.2014, 18:18

Valclaudia 1

03.06.2014, 18:20

As manca direct din oala cu polonicul minunatie de-asta!

Tabita _ 1

03.06.2014, 18:56

E foarte buna!

Irina 1

03.06.2014, 21:08

lui Gusti chiar ii place borsul cu sfecla, mie imi place loboda, asa ca mi-ai dat o idee buna. Laurici!

anca_rm 1

04.06.2014, 08:24

interesanta reteta ..., cred ca e bun

Rocsi 1

04.06.2014, 18:51

Bunaaaa

simonacallas 1

05.06.2014, 05:47

Bun tare

Krystyan Trendy 1

16.06.2014, 09:35

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume