Bouquet garni / buchet de garnitura

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 5119 vizualizari

COMENTARII (24)

dantes 1

28.04.2014, 12:29

interesant

Ela68 1

28.04.2014, 12:33

Foarte bun ! Acum stiu sa raspund si la intrebarea de la concurs

Sylvia 1

28.04.2014, 12:34

chair sper sa il adoptati si sa devina nelipsit din bucatele voastre, testati-l si o sa vedeti diferenta. Stiu ca bunica mea facea la supa de fasole verde o legaturica de cimbru pe care o scotea la sfarsit

Sylvia 1

28.04.2014, 12:34

Ela era intrebare la consurs ?

Dea_Dea 1

28.04.2014, 12:35

Super!!

cristeena20 1

28.04.2014, 12:38

folosesc si eu unaori!!da o aroma tare buna la unele mancaruri!!

Oana 1

28.04.2014, 12:40

Foarte interesant!

Dya Daniela Andrei 1

28.04.2014, 12:40

Eu le folosesc mereu in mancaruri doar ca le toc.

Micutza Luana 1

28.04.2014, 12:41

Oana 1

28.04.2014, 12:44

Eu de obicei pun patrunjel verde/ marar/leustean tocate la sfarsit, cand opres focul la mancare/ciorba si in rest pun din astea uscate in mancare, dar este super ideea cu buchetelul asta. Am mai vazut in saculet de tifon puse condimente boabe si legat cu ata, pus in mancare si apoi scos. Chiar e super!

Pushaa 1

28.04.2014, 13:07

MotanLaOale 1

28.04.2014, 13:17

Panacris 1

28.04.2014, 13:26

E utilă informația, mai ales pentru supele clare sau sosuri

Ligia Bxl 1

28.04.2014, 13:33

am vazut si eu la bucatarii francezi asa ceva

Mitinita 1

28.04.2014, 14:36

si eu mai fac cu tifon din cand in cand. Utila reteta

Constelatialeu 1

28.04.2014, 15:29

simonacallas 1

28.04.2014, 15:51

Nu am stiut de acest buchet, dar mi se pare foarte practic, iar combinatia e oompleta si savuroasa, salvez la favorite ca sa il prepar si sa-l folosesc, multumesc

mihaelar63 1

28.04.2014, 16:27

Si mama , bunica facea un fel de buchetel cu verdeturi care il punea la supe !!!

laura_n 1

28.04.2014, 16:36

ce idee faina, multumim, Silvia!

marcela1979 1

28.04.2014, 17:13

Rocsi 1

28.04.2014, 20:52

Sylvia 1

28.04.2014, 22:24

Oana e diferita si aroma si conceptul intre buchetul garni pus de la incepu si ierburile de la final, eu pun la final ierburi asa cum spui exact dupa ce se inchide focul. Buchetul garni de la inceput va impregna sosul in profunzime, ierburile puse la sfarsit aduc o aroma intensa la suprafata, un plus crocant bestial e nevoie de amandoua. Nu stiu daca se intelege ce vreau sa spun ) mai bine se gusta

RuxyRux 1

28.04.2014, 22:27

Wow! Grozav!

MOKUSKA 1

07.05.2014, 11:36

imi aduc aminte de primul meu Bouquet garni, o ajutam pe bunica sa puna in sarmale marar cu cimbru . Musai! trebuia prins cu ata alba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu zucchini si branza