Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Merisor in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2017 | 7165 vizualizari
MotanLaOale 1
bune bune
mihaelar63 1
Hi-hi , ce draguta esti ca si briosele tale ,, Cu ce sa-ti ademenesti familia ''
Merisor 1
Mihaela, sa stii ca chiar ma straduiesc, mai ales in week-end, sa-i surprind cu ceva nou si bun
Asa este Merisor , daca i-am obisnuit.... Daca am intrat in hora , trebuie sa jucam )
Lau 1
ce fain arata si ce bune sunt
Rahela Velicu 1
cat de bine arata!
diaconta 1
Adevarat,este un aperitiv versatil,iar tu esti foarte inventiva
Multzu frumos, Dia!
Mulțumesc, Lau, Rahela!
Dya Daniela Andrei 1
Ce bunatati!
RuxyRux 1
Si mie imi plac mult...inainte le faceam des...ti-au iesit perfect si la ce ingrediente minunate ai pus nici nu se putea altfel!
Ruxule, le prepar des ca ne plac mult. le fac si cu paste si cu orez, toate-s bune. Multumesc frumos, pentru aprecieri!
Bunica 1
Iar ai făcut bunătăți,Merișor! Uleiul de la roșiile uscate pus în aluat îi dă un gust deosebit,ca să nu mai spun câte bunătăți ai pus!
Andra_Constantinescu 1
Tare bune!
Buni, daaa, uleiul acela e tare aromat! Mulțumesc frumos!
Mulțumesc; Andra!
- Andreea - 1
Ador sparanghelul...cred ca sunt delicioase briosele
reisnaor_2006 1
foarte buneeeeeeeeeeeeeeeee
miki_a 1
Ce împletire reușită de arome și texturi! Îmi plac foarte mult! Toate cele bune , Merișor drag!
Mulțumesc frumos, Ela!
Sunt delicioase, Andreea!
Roxana
Rocsi 1
CameliaR 1
Ce briose interesante!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!