Briose cu budinca de vanilie

de Rocsi in Prajituri, 4 Sep 2013 | 12563 vizualizari

COMENTARII (82)

Rocsi 1

05.09.2013, 12:08

Sunt bune Lia, din ciocolata

Rocsi 1

05.09.2013, 12:08

Ica

Rocsi 1

05.09.2013, 12:08

Multumesc Dantes

Rocsi 1

05.09.2013, 12:08

Dya multumesc mult

Rocsi 1

05.09.2013, 12:09

Sidy iti multumesc

Rocsi 1

05.09.2013, 12:09

Ina75 multumesc

Rocsi 1

05.09.2013, 12:09

Cris multumesc

Rocsi 1

05.09.2013, 12:09

Multumesc Daciana

Rocsi 1

05.09.2013, 12:09

Lavinia multumesc

Rocsi 1

05.09.2013, 12:09

Multumesc Andreea

Lau 1

05.09.2013, 13:52

servesc si eu

Mihaela11_jo 1

05.09.2013, 17:30

Foarte aromate

Giana 1

05.09.2013, 18:00

Nu va suparati, dar ce faceti cu checul ramas dupa ce ati scobit briosele? Nu putem face risipa cu resturile din briosa. Nu ne recomandati si o reteta de bulete dulci? De exemplu, le putem faramita si sa le amestecam cu o crema, le dam prin nuca de cocos sau alune macinate, cu o glazura de ciocolata deasupra, ceva gen rafaelo. M-as bucura daca m-ati putea ajuta cu niste idei sau retete. Multumesc

simona72 1

05.09.2013, 18:22

Sunt mortales Rocsi!!!

simona72 1

05.09.2013, 18:25

Giana vad ca si tu esti plina de idei si deja ai gasit ce sa faci cu resturile de la briose...Gasesti f multe idei si retete pe site doar daca cauti. Sa vedem cand postezi tu prima reteta...o zi buna sa ai!!

Rocsi 1

05.09.2013, 18:36

Chiar te rog Lau

Rocsi 1

05.09.2013, 18:36

Mihaela multumesc

Rocsi 1

05.09.2013, 18:38

Buna Giana. Sincera sa fiu noi l-am mancat cu lingurita ce am scos din briose pentru ca era foarte bun. Poti coace un mic blat, sau folosi biscuiti, piscoturi si pui intr-o tava blatul sau ce altcev folosesti, apoi faci o crema pe placul tau si deasupra pui aceste firimituri din briose. Sau poti face aceste praline: http://www.bucataras.ro/retete/praline-tiramisu-43676.html doar ca folosesti mai putine piscoturi daca pui ceea ce scoti din briose! Este la alegerea ta ce faci!

Rocsi 1

05.09.2013, 18:39

Multumesc mult Simona

epurasha2bb 1

05.09.2013, 19:42

wow! ce minunatii! ADOR IDEEA SI IMAGINEA !

Ina 1

05.09.2013, 21:24

Ce dragute sunt! Bravo, Rocsi!

Rocsi 1

05.09.2013, 22:34

Roberta multumesc mult

Rocsi 1

05.09.2013, 22:35

Multumesc draga Ina

Giana 1

06.09.2013, 14:51

Va multumesc Rocsi si Simona pt raspuns. Nu am nici o intentie sa critic retete; doar caut solutii si idei practice pt a le pune in aplicare cu ajutorul bucatarasilor priceputi si inspirati precum dvs. Eu nu am timp pt poze si postat retete si recunosc ca nu am idei pt retete noi (nemaiauzite) pe care sa le impartasesc cu voi. Eu doar ma inspir din retetele voastre, delicioase de altfel, si apreciez atat munca voastra cat si preparatele culinare.

Rocsi 1

06.09.2013, 15:28

Giana stai linistita ca nu am luat-o ca pe o critica. Poti sa vii si cu retete pe care noi le stim aici caci avem cu siguranta de invatat ceva nou mereu, un truc sau orice altceva!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]