Briose pufoase cu visine

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Feb 2010 | 11790 vizualizari

COMENTARII (7)

Anastasia 1

19.02.2010, 13:19

e ok ,dar era bine sa zici cat timp le tii la copt si la ce foc pentru incepatori in rest arata super

silvi0ara 1

19.02.2010, 13:30

Foarte bine arata.

Rocsi 1

19.02.2010, 15:32

Teo 1

19.02.2010, 21:17

are dreptate Anastasia,sunt si vizitatori incepatori, fiecare amanunt conteaza!ce ''chipuri ''vesele au!

ionela2682 1

20.02.2010, 17:44

pai acum ce sa spun ,difera in functie de cuptor,dar se tin in principiu pana trec testul scobitorii.ce este asta? pana infigi o scobitoare pana la fund iar cand o scoti este perfect curata!

elena1988 1

10.03.2011, 10:46

deyutzky 1

05.04.2011, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cupcake cu cicoare si goji