Cabanos in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 9109 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras 1

23.01.2010, 18:16

Teo 1

23.01.2010, 18:31

Rapid si bun! O sa fac si eu, este un aperitiv foarte interesant!

ela 1

23.01.2010, 19:09

eu am vrut sa fac mai devreme cremvursti in foietaj dar nu am aluat si sa fac unul acum...mai bine ceva de aici,a mai ramas?

mihaelar63 1

23.01.2010, 19:43

3 buc restul au luat drumul clujului la studenti

Adinacarla 1

23.01.2010, 20:10

Si mie imi plac tare mult cabanosii in foietaj dar si crenvusii.
Arata foarte bine cei facuti de tine.
felicitari!

madi_marin 1

23.01.2010, 20:12

ce bine arata....

mihaelar63 1

23.01.2010, 20:41

multumesc , eu zic ca intai trebuie sa mananci cu ochii , primul impact e aspectul vizual

Bunica 1

23.01.2010, 21:28

Studentii sunt in sesiune si trebuie hraniti bine. Ma miram eu de ce ai facut atatea pregatiri deosebite , nu ca in alte dati nu ai de 5 furculite

Teo 1

23.01.2010, 21:40

se lipesc semintele ,daca nu manjim cu ou ?din poza par pe jumatate coapte.

mihaelar63 1

23.01.2010, 22:07

teo , mie nu prea imi place oul pe deasupra .. pentru ca nu e ou par mai palide , dar de copti sunt copti . da se lipesc semintele .

marcela1979 1

27.01.2010, 13:18

am facut si eu si cu crenvusti si cu carnaciori picanti .Adevarul e ca s au terminat foarte repede.

rivka 1

27.01.2010, 13:34

vreau sa fac deseara, cu cremwursti
...

ela 1

27.01.2010, 14:24

eu am facut aseara si cu cremvurst si cu cabanos,sunt un deliciu...si la catelusa mea i-au plac

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:26

ela cu o catelusa asa educata ....cu competente culinare , o putem pune in ceva juriu

ela 1

27.01.2010, 14:27

eu am uns foietajul deasupra cu galbenus de ou si am pus susan

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:28

rivka , la urmatoarea preparare ma tenteaza sa pun in interior mustar sau hrean , sunt curioasa ce iese , sau un picut de cas ,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pateuri cu branza