Cannelloni cu carne de curcan

de Ela68 in Cannelloni, 15 Iun 2014 | 21511 vizualizari

COMENTARII (48)

Ina 1

15.06.2014, 21:56

Cat de bine arata!

Aurelia 07_07 1

15.06.2014, 21:58

Arata super !

Valclaudia 1

15.06.2014, 22:01

wow!

MotanLaOale 1

15.06.2014, 22:30

Merisor 1

15.06.2014, 22:54

Cat de bine arata si ce bunatate!

mihaelar63 1

15.06.2014, 23:03

Arata ca desenata . Super-apetisant

xana 1

15.06.2014, 23:03

Super!

Cris2711 1

15.06.2014, 23:11

senzational

Bya Ralu 1

16.06.2014, 05:10

super

Criss 1

16.06.2014, 05:34

tarasmariana 1

16.06.2014, 06:41

babi5 1

16.06.2014, 07:49

Bunatate si mie imi place mai mult caneloni

Ela68 1

16.06.2014, 09:27

multumeeeeesc

simona72 1

16.06.2014, 09:41

Ador lasagna sa umpli tuburile de cannelloni e mai greu ca si cu foi de lasagna...e bun oricum...

Luckycake 1

16.06.2014, 10:23

ce bunatate

Anett 1

16.06.2014, 10:39

arata super!

Panacris 1

16.06.2014, 11:15

Ela68 1

16.06.2014, 11:20

multumesc mult fetelor

kukibella 1

16.06.2014, 11:31

mihaelalalala 1

16.06.2014, 11:40

O bunatate

cristeena20 1

16.06.2014, 12:20

Delicioase!!la favorite cu ele!!

Pushaa 1

16.06.2014, 15:08

buna!

Ligia Bxl 1

16.06.2014, 16:05

minunat arata

laura_n 1

16.06.2014, 16:07

in primul rand, felicitari pentru prezentare!
in al doilea rand, felicitari pentru rabdarea de a le umple )) eu prefer foile de lasagna!

Ela68 1

16.06.2014, 16:17

ei, laura, mi se pare mai usor cu tuburi fiindca in ultimele trei saptamani am facut la greu cannelloni, dar cu spanac si am prins tehnica
multumesc ......si fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne