Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Dulciuri, 8 Ian 2016 | 7141 vizualizari
Constelatialeu 1
Ce bine arata !
Panacris 1
Mai mult timp mi-a luat să fac poze, decât să-l prepar ) Dar, e minunaattt
Merisor 1
Super!
ela 1
prevad o epidemie de caramel pe bucataras )))vreau si eu!!
Ce simplu este, eu am reteta de caramel si cu galbenusuri de ou.
simona72 1
Bravo Cris! Arata delicios! e caramel sarat?? vad ca ai pus 1 lingurita...
laura_n 1
Ela )))) bravoo, Crisule!
Bunica 1
Offffffffff! Voi și caramelul pe care-l ador!
Lau 1
delicios
MotanLaOale 1
bun bun
Bya Ralu 1
arata super
alilianaa 1
ceva ce-mi place tare mult!
Simona, nu e sarat, doar ii accentuează gustul de dulceeeee!
reisnaor_2006 1
Dya Daniela Andrei 1
Acesta tip de caramel e la fel ca cel ce se foloseste pentru a imbraca torturile?
Dya, nuuuu, ptr creme, cred că ptr imbrcat torturi ar trebui să fie mai grosuț Eu știu, s-ar putea să meargă De probat!
mihaelar63 1
Asta este reteta de aceia la care toate cele ce prepara dulciuri raman in Transa hinotica
Nu vreau sa probez Eu vreau exact tipul acela de caramel
Arata grozav!
gaby_duceag 1
dya, tu nu zici de fondant? cum...caramel de imbracat torturi? da link )
Rocsi 1
Este grozav de bun!
CameliaR 1
Off offf, ce bine arata!
Nu GAby! Cunosc si Eu differenta dintre caramel si fondant! Macar atat habar sa am!
Catalina L 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:50
de Panacris 9
la 09:30
ieri la 10:52
pe 28.01 la 08:55
pe 27.01 la 14:58
11 comentarii
8 comentarii
7 comentarii
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
Lau
La Ancuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminitzaschiau 1
amalia_84 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!