Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2016 | 2905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati Th­ü­rin­ger
  • 600 grame cartofi dulci
  • 60 grame branza albastra
  • 1 lingura ulei
  • 1 mar verde (Granny Smith)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 150 de grame mix de frunze de salata si morcovi julienne
  • 150 grame varza tocata julienne
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin alb
  • o lingurita mustar Dijon
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie ceapa rondele.

Se spala cartofii foarte bine si se taie in felii longitudinale cu grosimea de 1 cm. Se aseaza intr-un singur strat intr-o tava pentru cuptor. Se presara cu sare si piper si se ung cu ulei. 

Se gatesc 20 de minute, in cuptor. 

Intre timp, se taie marul in sferturi si se indeparteaza cotorul. Se taie apoi in felii si se amesteca cu frunzele de salata, varza si dressingul. 

Dupa cele 20 de minute, se presara cartofii cu branza albastra si rondele de ceapa verde.

Se mai lasa 5 minute la cuptor. 

Se gatesc carnatii 9 minute, pe un gratar fierbinte. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varza acra si dulce