Carne de porc cu ceapă- reteta chinezeasca

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2016 | 7610 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

07.02.2016, 21:42

Tare-mi plac introducerile tale ( si retetele, evident )

Catalina L 1

07.02.2016, 21:43

multumesc Ina

Zamfira 1

07.02.2016, 21:48

Nu prea cunosc bucataria chineza, dar tare bine arata ce ne-ai adus, as vrea sa gust o asa o bunatate!

CameliaR 1

07.02.2016, 21:50

mihaelar63 1

07.02.2016, 22:02

Buna reteta si bun pont te-a invatat chinezoaica ta Margot . Am pus reteta la favorite sa o incerc si eu .Am sa urmez pasii de preparare sa vad ce-mi iese .

Bya Ralu 1

07.02.2016, 22:13

ce bunatate

dantes 1

08.02.2016, 06:17

Buna!

MotanLaOale 1

08.02.2016, 09:27

Gherca Daniela 1

08.02.2016, 09:39

buna carnita!

Aletta 1

08.02.2016, 10:48

bun,bun

simona72 1

08.02.2016, 11:49

Imi place sa citesc introducerile tale e de retinut sfatul lui Margot!

Rocsi 1

08.02.2016, 20:59

d d

mamaieelena 1

21.02.2016, 17:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]