Cartofi Byron

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2013 | 16085 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

06.12.2013, 20:12

Merisor 1

06.12.2013, 20:16

Foarte buna ideea sa-i fierbi! Se reduce mult timpul de preparare!

Bunica 1

06.12.2013, 20:32

Buni rau!

diaconta 1

06.12.2013, 20:42

foarte buna idee

Bya Ralu 1

06.12.2013, 20:43

buni

laura_n 1

06.12.2013, 21:05

sunt foarte faini, si pe mine ma bate mereu gandul sa ii fac

Anett 1

06.12.2013, 21:27

deyutzky 1

06.12.2013, 21:32

buuuuni

gaby_duceag 1

06.12.2013, 22:38

si reteta! si pozele! si mancarea!

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 00:19

foarte gustosi

Rocsi 1

07.12.2013, 10:36

Nu pot decat sa zic ca sunt grozavi

Vasile48 1

12.12.2013, 13:20

reisnaor_2006 1

28.10.2014, 12:34

Panacris 1

09.11.2014, 21:45

Ooooo, ce bunăciune am ratat Dar niciodată nu-i târziu Sunt direct pe lista de făcut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu branza si ceapa verde