Cartofi copti cu maioneza si rozmarin

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2012 | 6514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 2-3 linguri maioneză
  • o linguriţă rozmarin uscat
  • o lingurită pudră de usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu maioneza si rozmarin:

Cureţi cartofii, îi tai în 4 sau în 6 (în funcţie de mărime) şi îi pui la fiert în apă rece. Din momentul în care dau în clocot îi laşi 3-4 minute. Opreşti focul, scurgi apa, îi laşi să se răcorească uşor apoi adaugi maioneza , rozmarinul şi usturoiul şi amesteci bine.

Îi răstorni intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt şi îi bagi în cuptorul preîncalzit la aprox 190 grade. Îi laşi până se rumenesc uşor învartindu-i dupa 15 minute.

Presari sare când opreşti focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu maioneza si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati la cuptor