Cartofi la tava

de Miha in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2009 | 13911 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

13.06.2009, 23:52

Multumesc Alina!

Miha 1

08.08.2009, 23:24

Ma bucur tare mult ca reteta asta starneste pasiuni. Foarte frumos!

Miha 1

02.10.2009, 17:59

Nu are nimic...Poate chiar va fi mai bun!

rivka 1

02.10.2009, 19:23

buni si eu fac des dar eu ii fierb in coaja inainte...apoi la cuptor cu unt etc.
fac si eu maine ca si mie imi plac foaaarte mult cartofii, sub orice forma, prajiti, fierti, la cuptor, puree...

Swanheart 1

16.10.2009, 12:58

Si eu ii fierb inainte in coaja, si dupa aceea ii pun intr-un vas yena uns cu unt, insa pun si oua fierte si taiate rondele, pe langa smantana, si in mai multe straturi. Asta cred insa ca e o alta reteta, avand in vedere ca se pun cartofii in tava, pe un singur strat. Am sa incerc sa o fac, imi place enorm combinatia cartof - ou fiert- smantana. Are ceva daca nu sunt chiar noi cartofii?

Miha 1

16.10.2009, 13:28

Se pot face cu orice fel de cartofi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine de castravete cu branza si smantana