Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 4353 vizualizari
Rocsi 1
Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie
Constelatialeu 1
Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....
))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))
Bya Ralu 1
)
Parmezanul il mancam la desert...
Bunica 1
Cartofii ca,cartofii ,dar ce e lângă e mai important!
Ca`cum zici tu Buni nu zice niminea...
diaconta 1
Si de carne nu zici nimic? ))
Die, aia se mananca in liniste nu se zice...
MotanLaOale 1
bun bun
CameliaR 1
Ahhh, ce as manca si eu 2 portii!
mihaelar63 1
Vrei sa ne aburesti si pe noi . Parca in n-v se vad altfel cortofii
Misulico, aburitul e cea mai simpla si ieftina metoda....
stefy_a 1
deliciosi!
Gherca Daniela 1
buni!
AndrutzaP 1
- Andreea - 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 14.02 la 15:44
pe 14.02 la 15:27
de Panacris 9
pe 14.02 la 11:13
pe 14.02 la 10:25
pe 13.02 la 09:47
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
vasimur
pity19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!