Cartofi pai cu friptura de porc

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2013 | 5023 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

18.12.2013, 10:17

Bună treabă, dar o las să mai aştepte până pe mioercuri.

DIANA B 1

18.12.2013, 10:30

Daca-i Craciun , atunci sa fie traditie ... cea mai buna leguma-i porcul

MotanLaOale 1

18.12.2013, 10:51

jolygina 1

18.12.2013, 10:59

se pare ca porcu pe bucataras se mananca ppana de craciun la cate retete se posteaza

Bya Ralu 1

18.12.2013, 11:09

bun bun

Alexandra Burz 1

18.12.2013, 11:20

foarte bun

Rocsi 1

18.12.2013, 11:26

deyutzky 1

18.12.2013, 11:29

babi5 1

18.12.2013, 11:41

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 12:13

- Andreea - 1

18.12.2013, 14:29

Micutza Luana 1

18.12.2013, 14:51

bun bun

Krystyan Trendy 1

18.12.2013, 15:46

Va multumesc !

Merisor 1

18.12.2013, 17:29

DIANA B 1

19.12.2013, 18:41

Domnule ,cam mult ulei ptr economie , achizitioneaza tigaia aia desteapta ; in rest , felicitari ca-i esti de ajutor Krystyei si ca i-ai gatit ceva bunut

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca