de fapt nu am citit cu atentie reteta.
Sint sigur ca e buna, dar cartofii taranesti se fierb in prealabil, al dente si se definitiveaza in tigaie nu la cuptor. Dar daca vrei poti sa le spui si asa.
n-am auzit in viata mea de varianta asta cum spui tu! ce faci asa pe misterioasa? de ce nu spui de unde esti? si corect ar fi draga sa te exprimi in felul urmator'' eu sunt din zona cutare si la noi se fac altfel cartofii taranesti'' nu asa cum faci tu!
cartofii fierti pe jumatate si apoi fripti eu stiu ca se numesc cartofi mexicani si aia e alta mancare.La noi in Romania in zona Oltenia de unde sunt eu asa se fac!
Dar nu am avut intentia sa te iau peste picior, pur si simplu in cartile de bucate asa e reteta. Poate o incerci,
Sint misterios nu misterioasa , economist si mare gurmand, din Braila.
ei atunci draga brailene sa stii ca eu nu am invatat retetele din carti ci din viata realaeu asa am vazut la bunica care e din Gighera, o comuna undeva in Dolj la malul Dunarii, apoi la soacra mea care e din Galicea mare tot in Dolj si tot asa-i face.Nu zic ca nu ar fi buni si asa cum spui dar la noi asa se fac! nu ai sa vezi in veci vreo bunicuta fierband la cartofii inainte de a-i baga la cuptor! ies perfecti asa cum ti-am spus si eu zic ca in ziua de azi se scot multe carti neavizate.Apar feluri de mancare care au denumiri ce nu corspund cu realitatea.
o singura reteta din atatea zeci.
OK , tu ai dreptate. Si apropo de viata reala,una e sa gatesti in casa si alta sa fii profesionist.
Printre altele am facut si o prestigioasa scoala de bucatarie
iti gasesc multe daca vrei si sa stii ca poti sa faci cate scoli vrei desi nu am de ude sa stiu eu ca nu minti ca si eu pot sa spun aici in scris daca vreau ca sunt chef cuisine la Parisimportant e sa fi avut oportunitatea sa vezi reteta respectiva in toata savoarea ei facuta in locurile ei de bastina , nu asa in carti fitoase care au adunat impresii de prin restauranteiti dau un exemplu: merge un neamt la tara in vizita si mananca ceva traditional , niste cornulete cu osanza sau mai stiu eu ce mamaligi cu jumari si se duce apoi la restaurantul lui si pune bucatarul sa includa in meniu mamaliga din zona x facuta in vas de yena cu unt si parmezan! pai nu e acelasi lucru ! intelegi ce vreau sa zic? eu astea ce scriu aici le stiu bine, pe gustate si incercate !daca nu-ti place nu face! dareu nu sunt singura care-i prepara in acest fel, asta vreau sa-ti explic.