Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2012 | 9980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi marisori
  • 2 fire cabanos
  • 8 felii cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor:

Cartofii ii curatam de coaja si ii spalam. Ii punem intr-o oala cu apa la fiert. Cand incep sa clocoteasca, adaugam un praf de sare si ii fierbem pe trei sferturi. Dupa ce s-au fiert, ii scurgem de apa si ii lasam 5 minute sa se racoreasca. Cu un cutit mai mic sau cu un instrument de scos cotorul la mere, scobim mijlocul cartofilor. Taiem bucati de cabanos si il introducem in scobitura.

Ungem un vas yena cu o lingura de unt. Asezam cartofii in vas,ii presaram cu putina sare si piper. Punem cate un cub de unt deasupra fiecaruia si patrunjel uscat. Acoperim vasul cu capacul si ii dam la cuptor pentru circa 25 de minute.

Ii scoatem, asezam pe fiecare cate o felieuta de cascaval, apoi ii introducem  pentru 10 minute iar la cuptor, dar fara capac.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluţi