Castraveti bulgaresti reteta

de carmenvlad in Muraturi, 29 Oct 2011 | 47581 vizualizari

COMENTARII (13)

LUK 1

29.10.2011, 09:10

sunt foarte buni!

MIUTA 1

29.10.2011, 10:53

Foarte buni

Rocsi 1

29.10.2011, 11:08

foarte frumoase borcanelele tale

Cris2711 1

29.10.2011, 15:25

ce bine arata

nina46 1

29.10.2011, 15:34

cum adica, fara sa-i fierbi in bain-marie ? direct asa la cuptor ?

MotanLaOale 1

29.10.2011, 15:58

Lau 1

29.10.2011, 17:56

ce bine arata

mihaelaM 1

29.10.2011, 19:39

buni buni

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:21

Multumesc Luk. Este prima data cand fac aceasta reteta si pentru-ca nu am avut rabdare pana la iarna, am desfacut un borcan acum. Sunt deliciosi.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:24

Miuta, Rocsi si Cris va multumesc. M-am inspirat de pe bucataras.ro pentru prezentare si pentru reteta.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:32

Nina iti multumesc ca ai trecut pe la mine. Referitor la intrebarea ta, iti spun ca toate conservele le pun dupa preparare in tava de aragaz, pe care o introduc in cuptorul incins mediu, pentru 20-30 de minute. In acest fel nu folosesc alti conservanti pentru pastrarea lor peste iarna. Trebuie sa ai grija sa nu umpli borcanele de tot, sa lasi un spatiu de 2-3 cm intre capac si continut. Te asigur ca borcanele nu se vor sparge. Eu pana acum nu am avut astfel de surpize.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:33

Motanelule, Sufletista si Mihaela va multumesc mult.

mirela0911 1

30.10.2011, 12:23

crocanti si deliciosi sunt, tare-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de foi de varza murate pentru sarmale