Cataif cu frisca

de MotanLaOale in Prajituri, 24 Apr 2012 | 28303 vizualizari

COMENTARII (46)

ionela2682 1

25.04.2012, 18:24

Bravo Motanel...me imi place!!

MotanLaOale 1

25.04.2012, 19:00

Multumesc

LC 1

25.04.2012, 19:05

delicioasă!

MotanLaOale 1

25.04.2012, 19:35

diaconta 1

25.04.2012, 20:41

Motanel,ai facut dulce bun si nu m-ai chemat?

MotanLaOale 1

25.04.2012, 21:21

Nu ai avut ochi pentru mine!

s_amaria 1

27.11.2013, 20:36

Arata foarte bine
Doar o precizare, acesta este kunafa nu qataief. in Romania vad ca se face mereu confuzie intre cele 2
Normal se face cu o fidea multttt mai subtire si fina, dar care nu stiu daca se gaseste in Romania,..

MotanLaOale 1

27.11.2013, 23:44

Nu am auzit de kunafa ta si intradevar suntem in Romania si ce am facut eu se numeste cataif nu quataief!

Constelatialeu 1

28.11.2013, 06:21

MotanLaOale 1

28.11.2013, 08:22

s_amaria 1

28.11.2013, 16:20

Reteta e preluata din tarile orientale. Eu ti-am spus doar ca, Qataieful e altul, dar e alegerea ta cum ii spui Oricum ar fi, e f buna. Merge ff bine cu crema de vanilie sau cu umplutura de nuci sau nuci cu migdale si pe deasupra un sirop de zahar cu miere si lamaie sau portocala, e senzational

s_amaria 1

28.11.2013, 16:21

cataief sau qataief e exact acelasi lucru

MotanLaOale 1

28.11.2013, 20:51

Ligia Bxl 1

28.11.2013, 21:08

arata minunat motan bravoo ptr tot ce faci,esti tare,cine se uita la retetele tale nu ar zice ca le-a preparat un barbat,felicitari

MotanLaOale 1

28.11.2013, 21:38

Multumesc

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 12:56

arata senzational

MotanLaOale 1

07.05.2014, 13:53

babi5 1

25.05.2014, 16:12

Greci folosesc mult

MotanLaOale 1

25.05.2014, 16:54

Panacris 1

08.02.2016, 08:41

MotanLaOale 1

08.02.2016, 09:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cataif cu frisca