Cheesecake cu afine

de ala_oancea in Prajituri, 13 Iul 2009 | 5799 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

13.07.2009, 16:19

Vai, ce bine arata! ce pofta imi eee!

ala_oancea 1

13.07.2009, 16:49

Multumesc Oana

danygospodina 1

13.07.2009, 16:57

Suuper tarta !
Dar am o intrebare: frisca lichida e cea gen Hu-la-la? Se pune fara a o mai bate?
Bucatarasi din toate tarile, lamuriti-ma!!!

ala_oancea 1

13.07.2009, 17:03

Da, da, frisca lichida hu-la-la ... la-la nebatuta

danygospodina 1

13.07.2009, 17:18

Cata operativitate !
Daca tot esti conectata, uite ca am o alta dilema. Tocmai acum "operez o tarta cu caise si smantana cu budinca, f. asemanatoare cu a ta. Blatul e la fel. In reteta scria ca smantana se amesteca cu plicul de budinca vanilie,oua,etc. Budinca o pun praf sau o fac in prealabil? Se lasa la fel, 40,50 min.

Oana 1

13.07.2009, 17:22

Dany, praf. De obicei se pun toate praf, nu se bat

Oana 1

13.07.2009, 17:24

Ala, nu se pune mai mult zahar in umplutura? e destul de dulce asa? ca ma gndesc ca si afinele sunt acrisoare...

Bunica 1

13.07.2009, 17:54

Ala, arata de-ti vine s-o mananci cat poti de repede. Pune-o repede in camara' pana nu dispare.

danygospodina 1

13.07.2009, 17:56

Miha 1

13.07.2009, 20:13

Bun bun!

Miha 1

13.07.2009, 20:15

Oana,daca vrei mai dulce,cred ca mai poti pune ceva zahar,nu vad sa fie mare bai. Dar sa iei in calcul si frisca lichida care e dulce. Adica sa gusti inainte de a mai pune ceva zahar in plus.

leoflori 1

13.07.2009, 20:44

buna tarta! am facut si eu dar cu fructe de padure.

Miha 1

13.07.2009, 20:49

Iahim,io am dat sfoara-n tara pe la prieteni,ca de s-o gasi niscavai ore de cumparat,sa ma anunte si pe mine.

danygospodina 1

13.07.2009, 22:25

Mersi, Ala pentru sfaturi, a fost foarte buuun, m-am spalat pe dinti si sper sa adorm repede, ca a mai ramas o bucatica !

ala_oancea 1

14.07.2009, 09:21

Va multumesc ! Dany, sorry, nu mai eram aseara pe aici ... Oana, cum zice si Miha, trebuie gustat, depinde de cat de acre sunt afinele si smantana, depinde cat de dulce o preferi. Eu m-am obisnuit sa reduc cantitatea de zahar din prajituri.

Lily_Musat 1

14.07.2009, 10:14

BRAVOOO ESTI SUPER BUCATAREASA

ala_oancea 1

14.07.2009, 10:20

Multumesc Lily !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Black Forest Cheesecake