Chiftele de ton cu ciuperci

de Merisor in Ton, 8 Iul 2015 | 6757 vizualizari

COMENTARII (30)

Gicuta 1

08.07.2015, 15:17

Si mie imi plac taaare mult!

anca_rm 1

08.07.2015, 15:19

super chiftelutele tale , imi plac , si imi place cas unt coapte

Merisor 1

08.07.2015, 15:20

Anca, sunt mai sanatoase asa coapte, cu toate ca ar fi mai gustoase prajite

Merisor 1

08.07.2015, 15:20

Gicuta, ma bucur ca si tie iti plac!

MotanLaOale 1

08.07.2015, 15:28

bune bune

Bunica 1

08.07.2015, 15:29

Ciupercile-mi plac,peștele-mi place deci și chifteluțele!

Merisor 1

08.07.2015, 15:33

Buni Motan

Constelatialeu 1

08.07.2015, 16:19

Interesanta combinatia ta,sa vin pana la Pitesti sa gust...

Retete cu Margareta Cismasiu 1

08.07.2015, 16:27

Interesnante

-Licurici- 1

08.07.2015, 16:36

delicioase

reisnaor_2006 1

08.07.2015, 17:42

foarte bune

mirela0911 1

08.07.2015, 17:48

Cred ca-s tare bune!

Adi 1

08.07.2015, 19:01

Foarte bune! <<

Ina 1

08.07.2015, 20:56

ma omori cu chiftelele tale din ton

Cris2711 1

08.07.2015, 21:02

fa-ne si noua ,ca noi nu stim sa facem)

Merisor 1

08.07.2015, 21:04

Cris, cu drag v-as face

Merisor 1

08.07.2015, 21:04

Ina, mor dupa ele )

Merisor 1

08.07.2015, 21:04

Multumesc, dragilor, chiar sunt bune!

Cris2711 1

08.07.2015, 21:05

Meri asa de obosita vin zilnic de la munca ,nu imi mai arde de nik

Alexandra Burz 1

08.07.2015, 21:12

Merisor 1

08.07.2015, 21:46

Crisule, rosii cu branza, cea mai buna mancare pe timpul verii

Merisor 1

08.07.2015, 21:46

Alexandra

Cris2711 1

08.07.2015, 21:57

ai uitat de slanina

Rocsi 1

08.07.2015, 21:57

Ce faine ti-au iesit!

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:28

De multa vreme imi propun si eu sa prepar Ai folosit forme de briose de silicon ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu ton