Chiroşte aka colţunaşi

de ionix in Prajituri, 23 Mar 2010 | 19141 vizualizari

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.03.2010, 21:52

am mancat si eu o sg data asa ceva, aveam o colega basarabeanca si facea coltunasi, foarte buni

ionix 1

23.03.2010, 22:01

deci se face si peste Prut ... bunica mea e din jud Suceava... daca nu e branza de burduf se foloseste branza iute... nu stiu cum se numeste exact

Teo 1

23.03.2010, 22:03

mirosul placut a ajuns si la mine! bravo!

ionix 1

23.03.2010, 22:04

Teo, am stiut cu ce sa te ademenesc...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dereie (Coltunasi cu dulceata)