Ciorba cu biban de mare

de Bunica in Peste, 4 Mar 2013 | 9891 vizualizari

 

Ciorba de peste este o ciorba pe care foarte multi ani nu am placut-o,pana intr-o zi ,cand am mancat ciorba de peste pe balta,facut de un pescar.

 

INGREDIENTE

  • 5 capatani +5 cozi biban de mare
  • un morcov
  • un patarnac
  • o ceapa
  • o bucata de telina
  • 3 linguri suc de rosii
  • 350-400 ml. zeama de varza(moare)
  • leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu biban de mare:

Legumele se curata,spala  si se toaca marunt.

Intr-o oala de 4 l. punem apa la fiert.

Cand clocoteste apa adugam legumele.

Cand legumele sunt fierte pe jumatate se adauga sucul de rosii.

Dupa cateva clocote se adauga zeama de varza.Lasam la fiert pana dispare spuma si adaugam pestele(pestele a fost spalat cand l-am curatat).

Se mai fierbe 10-15 minute,apoi se stinge focul si se adauga leustean uscat,

La servire adaug leustean verde.

Se serveste dupa gust cu mamaliga si ardei iute.

TIPS-URI

1

Se poate adauga numai leustean verde,dar mi se pare ca leusteanul uscat are un gust mai pronuntat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu biban de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Anett 1

04.03.2013, 14:11

Hmmm imi place!

ianculubita 1

04.03.2013, 14:55

Buna si-mi place!!

mihaelar63 1

04.03.2013, 16:50

Ce interesant , cu moare
Promit ca incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]