Ciorba de fasole in paine

de Oana in Ciorbe, 1 Apr 2009 | 20718 vizualizari

COMENTARII (32)

ANCA 1

15.03.2009, 19:41

buuuun!!!!!)))))

Oana 1

15.03.2009, 20:23

He, he! Multumesc, multumesc! Ligia, mergea de minune salata de ceapa...dar ce crezi ca zicea bila mea??

Oana 1

19.03.2009, 16:22

Anomiss, m-am gandit mult cum sa-l fac...dar trebuie mult mai groas aluatul, ca sa iasa si putin miez de painca pufos...

Flori 1

22.03.2009, 22:02

Bai Oana, da' tu esti incredibila, fata!!! Geniala ideea cu coptul painii pe ibric si cu capac! Doamne, buna rau tre' sa fi fost!!!

Oana 1

22.03.2009, 23:27

Da fata, ce sa fac))))

Flori 1

22.03.2009, 23:44

La naiba!))

Oana 1

29.04.2009, 11:41

Multumesc

Raluca 1

03.05.2009, 15:33

Am facut si eu ciorbita astazi. A iesit foarte buna, dar din pacate fara painica (in lipsa de masina de paine).
Data viitoare fac upgrade

Oana 1

03.05.2009, 17:31

Ralu, pai merge framantat aluatul, dar iti ia timp...asa la masina, treaba merge singura
Oricum, sa va fie de bine!

boscodina 1

29.07.2009, 23:04

salut, nu stiu daca te ajuta idee mea sa ai mai mult miez. eu fac panica normala, intr-un vas de forma si inaltimea dorita , si cand se raceste cu curaj scot miezul , iar apoi pun marginea obtinuta in cuptor la uscat.daca lasi mai mult miez, poate la uscat nu se va usca asa rau si vei obtine ce vrei.

Oana 1

30.07.2009, 00:42

Bosco, uite ca nu ma gandisem....puteam sa fac painica direct in ibric Multumesc mult pentru idee! Pe moment asa m-am gandit...oricum, a fost delicioasa rau de tot

klausenburger_adica Lacrima 1

30.07.2009, 01:34

tare de tot! dar mereu m-am oprit la capitolul paine cand a fost s-o fac si eu...adica ce faci cu toata painea aia? daca n-o termini? mi se pare atat de multa! e?

boscodina 1

30.07.2009, 02:13

poti face painici mai mici, cam cat o chifla , dar mai inalte,o usuci foarte bine si supa tot adaugi in ea.asa ai si putinapaine si supa multa. oricum la cat e de delicioasa compozitia, uiti de dieta uiti de tot si mananci si toata supa si toata painea

Oana 1

30.07.2009, 12:03

Klau, pai mananci rapid doua portii Eu pusesem "castronul de paine" intr-un castronel normal si se inmuiase coaja crocanta, parca erau crutoane, o nebunie si cum treceam prin bucatarie, mai mancam putin si uite-asa s-a terminat painica

Sylvia 1

25.01.2010, 15:20

wow ce minunatie, tot imi propun sa incerc o data si eu sa fac, super ti-a iesit nota zece !!!!

Oana 1

25.01.2010, 17:44

Sylvia, multumesc! Chiar sa incerci, e dementiala Mi-am propus sa mai fac si eu curand

Sylvia 1

03.02.2010, 17:48

Oana tocmai am executat ieri ciorba de fasole in paine, 100 de pentru ideea cu painea coapta pe vas ca a fost bestiala, mult mai practica si mai aspectuasa ca si painea intreaga decupata . Nu am mai facut capacelul ala aspectuos ca si tine ca nu mi-a ajusn aluatul ca am facut 2 farfurii de paine data viitoare apare si capacul, o sa postez si eu reteta sa vezi cum mi-a iesit Multumesc inca o data

Oana 1

03.02.2010, 20:42

Mmm, bravo Sylvia, ce ma bucur Ma gandeam daca nu ar fi bine sa coc painea chiar in ibric. Si o sa creasca in forma aia, apoi sa-i scot miezul....Mie mi-a placut cum a iesit atunci pe ibric, doar o coaja crocanta, excelenta a fost

horia 1

15.04.2011, 08:57

woooooow, ce minunatie,arta curata,noutate pentru mine!!!! ce-mi place aceasta ciorba.multumim!

horia 1

15.04.2011, 08:57

va doresc un sfarsit de saptamana placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan