Ciorba de perisoare

de La Ancuta in Ciorbe, 9 Feb 2011 | 5135 vizualizari

COMENTARII (28)

Bucataras Medi 1

10.02.2011, 21:38

nu se poate, Gaby iar calca pe urmele mele si vine si cu explicatii si mai zice ca sunt si rautacioasa si mai vrea sa o si iubesc

La Ancuta 1

10.02.2011, 22:26

Gaby mi-a placut varianta asta pentru ca am putut lua spuma. Sincer nu m-am gandit niciodata sa le fierb la inceput (si nici macar nu-s blonda )

La Ancuta 1

10.02.2011, 22:27

Medi ... unde are gaby dreptate, are dreptate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]