Ciorba de perisoare

de Oana in Ciorbe, 3 Mai 2009 | 23950 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

06.05.2009, 11:35

Bella, eu fac intr-o oala mare...sa zic 4 l de apa
Masor si revin

Oana 1

06.05.2009, 13:16

Am zis bine , intra 4 l de apa in oala mea, apoi mai scade la fiert si cand se completeaza cu borsul si sucul de rosii iese oala plina
Dar merg si 3 l de apa la fiert si iese cam trei sferturi...

Oana 1

07.05.2009, 12:47

Multumesc Bella
Merg si cartofi! Si mie imi place ciorbele cu cartofi! Si mai merge pus la fiert un rasol de vitel sau porc, depinde carnea pentru perisoare de care e

Oana 1

07.05.2009, 12:47

Aa, poti acri cu zeama de varza

sandytza 1

16.06.2009, 12:59

Foarte bine arata ciorbita ta . Im place. Apropo pentru cine nu are bors lichid, sunt plicuri de cumparat de la de oetker de bors s sunt foarte bune. Eu ala il folosec iar daca nici de ala nu am , pun lamaie.

gulia 1

29.12.2011, 18:09

salut !
pare tare buna ciorba ta;eu pun in ea si o bucata de os cu ceva carne pe el, exact cum ai spus tu si o inacresc cu zeama de varza; anul acesta am o zeama de varza .... nebunie,nu altceva !cartofi pun si eu pentru ca fata mea (8 ani si un pic)e cam paralela cu painea!
la vara vreau sa incerc o ciorba de perisoare de vara, cu perisoare din ciuperci si multe legume proaspete !! abia astept
pana la vara - SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU BUCURII

Oana 1

31.12.2011, 12:52

Multumesc si La multi ani, Un An nou Fericit!

babi5 1

12.12.2014, 20:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de pui cu galuste imperiale