Ciorba de perisoare cu bors

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 6 Ian 2015 | 6264 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

06.01.2015, 19:34

O bunătate!

Ela68 1

06.01.2015, 19:34

imi place cu bors

reisnaor_2006 1

06.01.2015, 19:36

multumesc

Merisor 1

06.01.2015, 19:36

Tare buna!

diaconta 1

06.01.2015, 19:37

Foarte buna cred ca e

Ina 1

06.01.2015, 19:38

Aurelia 07_07 1

06.01.2015, 19:46

Buna ,buna !

Constelatialeu 1

06.01.2015, 19:47

Vreau decat zeama,eu cu verisoarele nu ma impac....

simona72 1

06.01.2015, 20:20

Tare bunaaaa!

deyutzky 1

06.01.2015, 20:26

imi place tare mult

MOKUSKA 1

06.01.2015, 20:28

Ksenya 1

06.01.2015, 20:28

si mie imi place!

Rocsi 1

06.01.2015, 20:30

Preferata mea!

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 20:31

ce bunatate

babi5 1

06.01.2015, 20:33

Cleo dar cu verisori te impaci:

reisnaor_2006 1

06.01.2015, 20:47

)))))))))))

Bya Ralu 1

06.01.2015, 21:11

Bun bun

MotanLaOale 1

06.01.2015, 22:15

mihaelar63 1

07.01.2015, 01:59

Daca nu va place ciorba de verisoare mancati draga de chiftelute )

anca_rm 1

07.01.2015, 08:36

foarte buna ciorba ta

katty 1

07.01.2015, 08:44

Astaziam facut si eu ciorba de perisoare cu zeama de varza, as fi mancat-o pe toata la o singura masa.

dantes 1

07.01.2015, 09:18

Buna!

Ksenya 1

07.01.2015, 16:25

buna tare!

Panacris 1

07.01.2015, 17:39

Savuroasă! Dar îmi place tare mult și farfuria

marcela1979 1

08.01.2015, 01:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec