Ciorba radauteana din piept de curcan

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 4 Ian 2015 | 6460 vizualizari

COMENTARII (18)

deyutzky 1

04.01.2015, 14:38

am facut si eu ieri dar cu piept de pui

Corinuta 1

04.01.2015, 14:41

Super ciorbica, vreau si eu o portie!

botcrina 1

04.01.2015, 14:46

MotanLaOale 1

04.01.2015, 14:47

Dya Daniela Andrei 1

04.01.2015, 14:58

simona72 1

04.01.2015, 15:02

Buna rau!!

Ina 1

04.01.2015, 15:29

M-ai strigat? ))

Constelatialeu 1

04.01.2015, 15:37

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 15:42

Ina

reisnaor_2006 1

04.01.2015, 15:47

ce buna este

alilianaa 1

04.01.2015, 16:17

buna, buna

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:39

delicioasa

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 16:41

Va multumesc!

Merisor 1

04.01.2015, 17:23

Buna ciorbita ta!

Rocsi 1

04.01.2015, 21:01

mirela0911 1

08.01.2015, 14:08

mihaelar63 1

02.03.2018, 10:33

Radauteana adevarata !!! Asa se face cu carne de curcan !!!!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana