Compot de cirese rosii

de Rocsi in Conserve, 19 Iun 2010 | 7544 vizualizari

COMENTARII (27)

Cris2711 1

18.06.2011, 15:36

Rocsi 1

18.06.2011, 18:01

miha eu zic sa fie acoperite ca apa se trage si chiar daca mai ramane putina se sterg borcanele..mai bine mai multa decat putina si sa scada si mai iti crapa si borcanele
-diana cine sa ma ia draga? mai sunt si moldoveanca pe deasupra
-lia,cris va multumesc...sunt de anul trecut oricum..anul asta inca nu am facut compot,dar urmeaza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese