Copanele cu bacon

de Tuxedo in Pui, 12 Dec 2013 | 6060 vizualizari

 

De obicei nu cumpar bacon (sunculita impanata si afumata) deoarece imi place prea mult ca sa nu-l mananc :-D asa ca am facut un sacrificiu si am cumparat un pachetel, ca de, o data la 1 an am si eu voie sa mananc asa ceva :-) si, ce sa fac eu cu el? ceva mai sofisticat am zis, nu oua in tigaie cu bacon, ca d-astea stie sa faca toata lumea, nu ca nu ar sti sa faca si copanele cu bacon, dar hai, am zis ca poate ar fi o idee pentru o masa mai festiva sau daca va plisctisiti de carnea fada de pui, puteti sa o imbogatiti cu feliute de bacon, ca tare bune sunt!

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele
  • 1 pachetel de bacon sau 12 bucati lungi
  • piper
  • cimbru
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu bacon:

Simplu ca buna ziua nu?

Spalam copanele cu apa rece (neaparat)! Asezonam copanele cu sare, piper si cimbru si apoi rulam fiecare copanel in bacon si le asezam soldateste intr-o tava unsa cu ulei.

Preincalzim cuptorul la 175ºC si le coacem aprox. 40 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Le servim calde alaturi de o garnitura de legume si neaparat o salata mare sau le putem prezenta pe masa de Revelion sau alta ocazie speciala.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Pushaa 1

15.12.2013, 10:28

Alina26 1

21.12.2013, 11:40

vreau si eu!!!imi ploua in gura!!!

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:44

arata minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]