Cordon bleu

de Gherca Daniela in Pui, 18 Dec 2014 | 7322 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

18.12.2014, 10:57

Geanina87 1

18.12.2014, 11:02

MOKUSKA 1

18.12.2014, 11:06

babi5 1

18.12.2014, 11:08

:-d

cristinutanicolita 1

18.12.2014, 11:21

simona72 1

18.12.2014, 11:21

Nu am mai facut demult...

Alina26 1

18.12.2014, 11:28

Imi place!!!

anca_rm 1

18.12.2014, 11:29

ce-mi place si de cand nu am mai facut

Gherca Daniela 1

18.12.2014, 11:47

Multumesc!

Merisor 1

18.12.2014, 11:51

Ce bun!

MotanLaOale 1

18.12.2014, 11:51

deyutzky 1

18.12.2014, 11:56

delicios

dantes 1

18.12.2014, 12:36

Bun!!!

Constelatialeu 1

18.12.2014, 13:36

Din ala portocaliu n-ai, ca bleu nu prea ma prinde?

Rocsi 1

18.12.2014, 21:23

Este preferatul meu!

mirela0911 1

18.12.2014, 21:37

Ce bun mai e!

ianculubita 1

19.12.2014, 10:18

E super bun si-mi place mult dar sper sa nu te superi,cordonul bleu nu se ruleaza,pieptului i se face un buzunar unde se pune cascaval,sunca,se prinde cu scobitoare,se da prin ou si pesmet apoi se prajeste

marcela1979 1

19.12.2014, 11:47

Gherca Daniela 1

19.12.2014, 12:11

Ianculubita, multumesc de apreciere si de ideea in felul cum faci tu Cordonul Bleu. Fiecare are o tactica a lui si fiecare face in felul in care crede ca e mai bun. Aceasta reteta este preluata dupa ideea Jamilei si chiar este foarte buna, familiei mele ii place!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]