Covrigi cu mac si susan

de GeorgiaA in Piine, 11 Mar 2014 | 10912 vizualizari

COMENTARII (40)

Valclaudia 1

12.03.2014, 06:39

Buna dimineata! Vreau si eu!

deyutzky 1

12.03.2014, 06:56

woooww...ce bine arata!! i-am pus la favorite

botcrina 1

12.03.2014, 07:51

tiby 1

12.03.2014, 08:39

merg la fix dimineata...

Panacris 1

12.03.2014, 08:39

Super!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:23

Multumesc mult, dragilor!

_Alina_ 1

12.03.2014, 09:27

Tare-s faini!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:30

Pushaa 1

12.03.2014, 11:04

simonacallas 1

12.03.2014, 13:25

Stiam ca se oparesc, pentru ca la noi in cartier e o simigerie cu un perete din sticla prin care se poate vedea tot procesul de fabricatie, dar nu stiam de bicarbonat. Multumesc. Covrigii arata minunat si mie imi plac cu orice garnitura - mac, susan, sare, chimen - sa fie primiti Brava!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 15:51

Simona, eu neavand unde sa vad nu stiam despre acest proces de fabricatie, am aflat ulterior, oricum ma bucur de acesti covrigi, sunt foarte faini.
Multumesc mult dragelor!

Rocsi 1

12.03.2014, 20:50

Vreau si euuuuu

GeorgiaA 1

12.03.2014, 23:16

Esti invitata mea!

Micutza Luana 1

13.03.2014, 17:46

ce faini sunt

GeorgiaA 1

13.03.2014, 18:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Koulouria Thessalonikis (covrigi din zona Salonic)