Creier pane

de MotanLaOale in Porc, 9 Ian 2014 | 66381 vizualizari

COMENTARII (40)

Rocsi 1

09.01.2014, 11:28

Bya Ralu 1

09.01.2014, 11:30

cred ca e super

papabundetot 1

09.01.2014, 11:31

ooo de cand eram copil nu am mai mancat...tati al meu facea

- Andreea - 1

09.01.2014, 11:32

Nu am mancat niciodata ... dar cred ca e bun

Sorinnaa 1

09.01.2014, 11:50

Micutza Luana 1

09.01.2014, 11:55

dasta nu am papat

Micutza Luana 1

09.01.2014, 11:55

da arata bine

Mutulica 1

09.01.2014, 11:57

si mie imi place mult!

Bunica 1

09.01.2014, 12:14

Delicatese Motane!

MotanLaOale 1

09.01.2014, 12:22

Multumesc

Panacris 1

09.01.2014, 12:34

Eu nu-l fierb și iese tare bun

Gergiana S 1

09.01.2014, 12:37

ce pofta mi-ai facut!!!

Dana_Retetegg 1

09.01.2014, 12:51

Merisor 1

09.01.2014, 13:11

Asta-i mancarea preferata a lui Adi!

MotanLaOale 1

09.01.2014, 13:11

Multumesc

gaby_duceag 1

09.01.2014, 13:45

Aha, deci eu asa inteleg ca e reteta mea.
ok, ma duc s-o postez la mine )

Criss 1

09.01.2014, 14:00

MotanLaOale 1

09.01.2014, 14:28

Corect asa ar fi ca si tu mi-ai dedicat-o de ziua mea .... cu ceva timp in urma!

simona72 1

09.01.2014, 15:21

Imi place tare mult creierul pane!!!

babi5 1

09.01.2014, 15:23

MotanLaOale 1

09.01.2014, 15:49

Multumesc

gaby_duceag 1

09.01.2014, 16:58

motanel, da' atunci eram tare de treaba...))))

MotanLaOale 1

09.01.2014, 18:59

Ai ramas la fel, Gabytza!

Lia_ 1

09.01.2014, 19:03

bunaciuni

MotanLaOale 1

09.01.2014, 19:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creier de porc pane