Crema Catalana

de Vyoleta in Dulciuri, 22 Aug 2011 | 5927 vizualizari

COMENTARII (12)

jolygina 1

23.08.2011, 08:04

interesant

gaby_duceag 1

23.08.2011, 08:30

Am facut si eu, e tare buna, insa spre deosebire de reteta de fatza eu am trecut crema printr-o sita fina, am dat-o la rece iar cand am scos-o am presarat un strat de zahar deasupra si l-am caramelizat.
E de mare efect, crede-ma.
Nu facusem decat 3 boluri si n-am apucat sa le fac poza.

Oana 1

23.08.2011, 09:25

Mmm, ce bun! Gabitzo, pai daca ai cu ce sa caramelizezi

Anamaria7 1

23.08.2011, 09:27

deliciu

gaby_duceag 1

23.08.2011, 09:28


Onutzo, in reteta scria c-o poti baga, daca n-ai chistol ), la cuptor.

divainbucatarie 1

23.08.2011, 09:33

Rocsi 1

23.08.2011, 11:06

alinutzika 1

23.08.2011, 16:51

interesant

mirela0911 1

23.08.2011, 20:32

buna crema

Lau 1

23.08.2011, 21:20

place

adry88 1

24.08.2011, 10:52

place

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:41

eu papam in italia,dar cu zahar deasupra flambat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]