Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elucubratiiculinare in Muraturi, 30 Oct 2012 | 30001 vizualizari
Ina 1
Mihaela, stiu ca boabele de porumb aciduleaza zeama mai bine, dar am si eu fixurile mele desi punem si d'alea
andreea_angelo 1
eu pun sfecla rosie,imi place ca zeama de varza sa fie mai colorata!! dar cu gutui nu stiam,oare de ce se pun??
elucubratiiculinare 1
Nici eu nu stiam de sfecla rosie
mihaelakitana 1
daca nu a-ti pus varza inca, incercati sa puneti si busuioc in butoi anul asta, va iesi mult mai limpede
mihaelakitana poate la anul
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:27
la 09:33
ieri la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Sidy
Constelatialeu
MotanLaOale
Panacris
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!