Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elucubratiiculinare in Muraturi, 30 Oct 2012 | 30607 vizualizari
Ina 1
Mihaela, stiu ca boabele de porumb aciduleaza zeama mai bine, dar am si eu fixurile mele desi punem si d'alea
andreea_angelo 1
eu pun sfecla rosie,imi place ca zeama de varza sa fie mai colorata!! dar cu gutui nu stiam,oare de ce se pun??
elucubratiiculinare 1
Nici eu nu stiam de sfecla rosie
mihaelakitana 1
daca nu a-ti pus varza inca, incercati sa puneti si busuioc in butoi anul asta, va iesi mult mai limpede
mihaelakitana poate la anul
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:50
pe 01.07 la 10:33
pe 30.06 la 15:08
pe 28.06 la 11:32
pe 28.06 la 10:58
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Sidy
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
BiancaStyles 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!