Curry de pui ca la mama lui acasa

de Brindusa in Pui, 25 Ian 2010 | 6364 vizualizari

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

26.01.2010, 08:07

pe gustul meu , merge la favorite .
brandusa cu ce e presarat orezul ?cu piper ? eu le vad ca niste seminte mici .

ana 1

26.01.2010, 08:30

arata super ,il incerc si eu

Brindusa 1

26.01.2010, 08:49

mihaela, orezul e facut (nu presarat) cu boabe de mustar negru. Prin fierbere boabele astea se inmoaie si cand le mananci pocnesc usor in gura. F bun.

mihaelar63 1

26.01.2010, 09:08

bine am vazut eu seminte ,ador mustarul gen dijon cu boabe intregi

PapaBun 1

26.01.2010, 12:47

Vad insa ca n-ai pus orez basmati ci clasic?

Brindusa 1

26.01.2010, 14:26

Nu-mi mai aduc aminte ce orez e, caci reteta asta e facuta cam acum 2 saptamani. De obicei folosesc orez basmati, dar daca n-am timp sa ajung la magazinul arabesc de unde il cumpar, folosesc cu bobul lung.

elena1988 1

13.03.2011, 19:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui