Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel

de Mitinita in Pui, 26 Iul 2018 | 2985 vizualizari

 

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui
  • 2 linguri pasta de curry verde
  • 1 cutie de lapte de cocos de 400 ml
  • 1 dovlecel
  • cateva ciuperci
  • 1 lingura de ulei
  • frunze de coriandru si lime, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel:

Se curata si se spala pieptul de pui si se taie in cuburi de marime egala.

Dovlecelul de curata si se taie rondele.

Ciupercile se curata si se taie, daca sunt prea mari.

Se pune uleiul intr-o craticioara si, cand s-a infierbantat, se adauga pasta de curry verde. Se amesteca repede.

Se adauga laptele de cocos si se amesteca. A nu se fierbe in clocot, laptele de cocos se va separa.

Se adauga rondelele de dovlecel si ciupercile.

Se adauga si pieptul de pui. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand carnea si legumele s-au fiert.

Se serveste cu orez alb, lime si frunze de coriandru.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci