Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Pui, 10 Noi 2009 | 14336 vizualizari
ANCA 1
Miha, arata super, dar ai folosit paste marunte sau cuscus?.. nu stiu sa se fiarba cuscusul, se pune apa peste el si se acopera, se umfla singur..apoi se adauga un cubulet de unt..din cate feluri de cuscus am folosit, niciunul nu se fierbea..
Miha 1
Anca, pe punga scrie cus cus. Si le-am preparat dupa cum scria pe ambalaj.
am mai vazut si eu paste gen cuscus ce-i drept, dar nu era ala adevarat..cine stie..important e sa fie gustos preparatul
ala_oancea 1
Foarte bun Si eu prepar asa cuscus-ul. Il rumenesc mai intai, apoi adaug apa si il las la fiert pana se umfla.
luminita20_2006 1
f buuuun
danygospodina 1
Ce bine....Hai ca fac si eu. Am luat o "bunguta" prin vara si nu prea am stiut ce sa fac.
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
Gherca Daniela
Rocsi
danakarin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oana_pisicutza16 1
danielaR 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!