Bine ai venit Andreea
Nu testati de ce as fi in stare sa fac pentru macarons ) Nu se stie niciodata )
Felicitari pentru deosebitul rasfati ce -l prezinti
Bun venit si aici! 😍 Am stat cu tavile o noapte in frigider si n-am gustat macarons Când am văzut Mărunțelele că. Nu se opresc din mâncat, am renunța în favoarea lor
Ma bucur ca au placut, si data viitoare aduc mai multi..acum am fost prea in scurt.. Sunteti nemaipomeniti...si da, trebuia sa mi fac intrarea in forta
Si musai va astept sa mi spuneti cum v au iesit
Bine ai venit în mare familie a Bucătărașilor. Mă bucur că ne-am și cunoscut in carne și oase, cum îmi place mie să spun Eiii, după această descriere minuțioasă și cu multe trucuri o să încerc din nou macaronsi Nu știam de batutul albușului pe baie de abur. Mulțumim pentru rețetă, nici eu n-am mai prins să-i degust. Spor la treabă și la căt mai multe rețete delicioase!
Ce ma bucur ca ai scris, Andreea! Chiar au fost foarte buni! Piticul meu e lesinat dupa ei, i-a testat imediat Si de-acum, la cat mai multe retete si la cat mai multe intalniri!
Panacris sunt trei modalitati de a face bezeaua pt macaronsi..in stil italian , frantuzesc sau elvetian . Eu am facut bezea elvetiana.Reusita sigura. Ma bucur sa fiu printre voi