Desert negresa cu visine si crema de branza

de oanapl in Prajituri, 31 Mai 2019 | 4462 vizualizari

 

 
"Retete pentru mese in familie"
Nouă ne plac foarte mult negresele în combinație cu fructe. De această dată am folosit vișine congelate, dar se pot folosi fructe de sezon: cireșe, zmeură, căpșuni etc. Rețeta este atât de simplă încât orice începător va obține o prăjitură absolut delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g ciocolată cu minim 65% cacao
  • 100 g zahăr
  • 3 ouă
  • 120 g făină
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 120 g vișine
  • Un praf de sare
  • pentru crema:
  • 300 g brânză de vaci
  • 80 g zahăr
  • 2 ouă
  • 50 g smântână
  • 2 linguri griș
  • esență de vanilie
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu visine si crema de branza:

Ciocolata o pui la topit pe baie de aburi, o dai deoparte ca sa ajungă la temperatura camerei. Mixezi untul cu zahărul măcinat, esența de vanilie și sarea până se spumează. Adaugi ciocolata topită și apoi pe rând ouale mixând în continuare. Pui făina și o încorporezi ușor în aluat.

Pui brânza și zahărul măcinat, ouăle și smântâna într-un castron și mixezi până când obții o compoziție omogenă. Adaugi grișul și amesteci ușor.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt pui 3 sferturi din compoziția de ciocolată, apoi pui jumătate din vișinele scurse de zeamă, apoi crema de brânză și ultimul strat diferența de la compoziția de ciocolată. Distribui uniform vișinele și dai la cuptor 40-45 de minute la 180 de grade.
Lași la temperat iar apoi la frigider 15-20 de minute, ca să o poți tăia, deoarece este foarte fragedă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu visine si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert nuci umplute cu crema de ciocolata