Desert placinta cu mere

de ramo_cata in Prajituri, 12 Oct 2009 | 97442 vizualizari

COMENTARII (16)

Miha 1

12.10.2009, 09:52

ramo_cata 1

16.11.2009, 12:43

laura ma bucur ca ti-a placut

ramo_cata 1

05.12.2009, 15:53

cristina imi pare rau pentru nereusita...nu stiu ce sa zic ..eu reteta asta o fac de cate ori fac placinta cu mere...poate a fost focul prea tare..daca o vei mai face incearca sa verifici blatul din cand in cand,15 minute poate e prea mult..eu atat l-am lasat dar in bucatarie" timpul "nu e batut in cuie...trebuie sa prinda o pojghita dupa care adaugi merele...succes!

ramo_cata 1

12.12.2009, 16:48

sorin spor la treaba si multa multa bafta...

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:20

madi_marin 1

15.05.2010, 09:04

arata foarte bine.....

alinutzika 1

20.09.2011, 15:11

tare buna

ursamihnea 1

19.12.2011, 04:34

Cantitatea de faina trebuie sa fie de trei ori si ceva mai mare daca vrem cu adevarat coca iar temperatura cuptorului ma gandesc ca este destul de importanta. Eu am pus la 160 pentru 40 de minute si acum am crescut la 190 inca vreo 15. Sa vedem

alinutzika 1

08.01.2012, 00:09

ce-mi place!

ramo_cata 1

22.02.2012, 16:06

ursamihnea ..aluatul nu este tare , ca un aluat de palcinta , cat sa intinzi o foaie ..ci ca un aluat ca pentru chec... mai subtire ...

simo_brkic 1

22.02.2012, 16:23

bravooo!!si sunt convinsa ca stii reteta ,ca doar tu ai facuto

mamili 1

07.08.2015, 23:47

Draga ramo_cata mi-a iesit de nu se poate reteta.

* cu o mica modificare:
in loc de 8 am pus 6 linguri de zahar, ptr ca ar fi iesit lesios de dulce, si ai uitat sa mentionezi la ingrediente, o priza de sare in albusurile spuma.
Iar temperatura de final ptr coacere este intr-adevar 45 min. la 160°

Cu multumiri, Monica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]