Desert Prajitura cu foi fragede si crema de cacao si rom, deliciul unei mese reusite

de Toamna07 in Prajituri, 23 Mai 2013 | 129739 vizualizari

COMENTARII (34)

Diana_992 1

27.05.2013, 17:11

Este absolut delicioasa! Eu astazi am facut-o si mi-a iesit super! Foile mi-au iesit un pic cam groase, dar este de inteles avand in vedere ca este prima prajitura cu foi pe care am facut-o. Multumim mult pentru reteta!

Toamna07 1

30.05.2013, 16:47

Va iubesc,pur si simplu!

Multumesc!

babi5 1

03.06.2013, 20:12

butoiaurora76 1

05.08.2013, 15:24

super prajitura!

Giana 1

07.08.2013, 16:54

E foarte buna

lauratm 1

08.08.2013, 13:11

era prajitura preferata din copilarie ! facea mama si iubeam mirosul foilor coapte ! multzu pentru reteta (mama a ratacit-o printre amintiri...)

cornelya 1

09.08.2013, 07:23

hmmm.....am facut-o aseara si azi am taiat-o...e foarte buna! multumesc de reteta! o zi frumoasa!

luizamihaela94 1

26.12.2014, 14:27

Buna! imi spuneti va rog...daca pot inlocui amoniacul cu bicarbonat sau praf de copt?

Cosminam 1

16.08.2020, 19:30

De ce se numește prăjitură cu crema de cacao si rom dacă nu contine nici macar esență de rom? 🤔

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]