Desert reteta de preparare a papanasilor fierti

de Criss in Dulciuri, 29 Sep 2011 | 20615 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 5 linguri gris
  • 7 linguri faina
  • pesmet
  • putin unt sau ulei
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor Se bat ouale, se adauga grisul in ploaie, branza de vaci, apoi in final faina. Rezulta un aluat moale si usor lipicios. Cu mainile infainate formam niste bilute nu foarte mari, pe care le fierbem in apa cu putina sare. Cand s-au ridicat la suprafata, inseamna ca sunt gata. Se scurg si se dau prin pesmet rumenit in unt sau ulei, amestecat cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]