Dovlecei pane - putin mai altfel

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2010 | 9144 vizualizari

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

18.12.2010, 09:36

Super buni dovleceii facuti asa

giuliana 1

18.12.2010, 10:53

imi plac

nadina73 1

18.12.2010, 11:13

cand eram copii ,tata ne zicea ca e carne de camila fratele meu mereu intreba "da din ce sant snitelele?"si tat zicea din carne de camila ai asa a ramas si pana in ziua de azi cu carnea de camila

Dana_Retetegg 1

18.12.2010, 12:00

buuuni

LUK 1

18.12.2010, 14:58

si mie imi plac 5

nina46 1

18.12.2010, 15:34

eu stiam ca dupa ce radem dovleceii, ii lasam cu putina sare si apoi se storc bine de zeama, in rest procedeul este la fel. sunt asa bune chiftelutele de dovlecei !

Rocsi 1

18.12.2010, 18:47

noi le zicem chiftele de dovlecei

gaby_duceag 1

19.12.2010, 09:22

tare faini

MotanLaOale 1

20.12.2010, 09:25

bune bune

DIANA B 1

13.06.2011, 13:05

Cred ca la aceasta reteta , n-as zice ,,nu-mi place dovecelul" , e altceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]