Dovlecei umpluti cu carne de vita si marar

de Brindusa in Vita, 15 Iun 2010 | 10238 vizualizari

COMENTARII (17)

Miha 1

15.06.2010, 23:16

Ina 1

16.06.2010, 06:03

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 06:29

foarte buni..................

Adinacarla 1

16.06.2010, 09:02

trebuie sa fac si eu curand...nu am mai facut de anul trecut

Rocsi 1

16.06.2010, 10:50

Brindusa 1

16.06.2010, 16:02

epurasha2bb 1

16.06.2010, 16:18

oaaaa!!!

madi_marin 1

16.06.2010, 17:59

foarte bine arata, cu siguranta sunt deliciosi.... poate mai fac si eu curand, doar ca pe caldurile astea ma cam feresc de tocaturi.....

Sylvia 1

16.06.2010, 18:03

Brandusa ma cuceresti zi de zi cu meniurile tale nu ma infiezi pentru o saptamana ? vin cu cateva sticle de vin bun ca sunt majora

Brindusa 1

16.06.2010, 20:54

niste vin rosu bun n-as refuza, Sylvia, chiar daca eu nu sunt bautoare. Te pup

Brindusa 1

16.06.2010, 20:55

Madi, te cred. Eu i-am facut cu aerul conditionat dat pe maxim

Brindusa 1

16.06.2010, 20:55

Epurasha,

ela 1

17.06.2010, 00:25

ce frumos arata

Dana Cristea - pusikmea 1

17.06.2010, 07:13

nadina73 1

17.06.2010, 10:24

foarte bine arata 5 furcu o trec la favo sincer nu am facut dar arata foste bine si gustul la fel cu siguranta

elena1988 1

25.03.2011, 12:28

susu 1

02.07.2012, 14:20

fac si dastia cu vita maine in combinatie cu dovlecei verzi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de vitel cu vin si rosii