Drob cu organe de porc si carne tocata

de marinicayou10 in Ficat, 7 Apr 2012 | 23546 vizualizari

 

Pentru ca mai avem doar o saptamana pana la Paste, am venit cu o reteta de Drob,foarte buna,care imi place mie foarte mult :) sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr organe de porc(ficat,inima,rinichi)
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 legatura marar
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 5 -6 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • hartie de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu organe de porc si carne tocata:

Se spala bine organele si se pun la fiert.Cand sunt fierte ,se toaca marunt cu cutitul si se pun in castron.Ceapa,usturoiul se toaca si ele cu cutitul si se adauga peste organe,se adauga si carnea tocata,sare,piper,cimbru,ouale si se amesteca bine .Se pune compozitia in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt sau daca nu aveti hartie,ungeti tava cu ulei si tapetati cu faina.Puteti bate un ou deasupra pentru crusta Da-ti la cuptor pana este se rumeneste frumos si este gata

Ingredientele sunt pentu un drob mare, in tava de cozonac

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu organe de porc si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă-drob de pui cu praz