Dublu Kinder Pingui

de deyutzky in Prajituri, 13 Oct 2011 | 18610 vizualizari

COMENTARII (23)

mirela0911 1

13.10.2011, 19:21

iau si eu o bucata ca tare buna-i

aziz 1

13.10.2011, 19:25

da da da si eu

jolygina 1

13.10.2011, 19:36

Angelina_Elena 1

13.10.2011, 19:56

foarte bun,imi place multtt

diaconta 1

13.10.2011, 20:09

Ce fain arata

Rocsi 1

13.10.2011, 20:39

doar 4 min coci o foaie????super...place si prajiturica

adry88 1

13.10.2011, 20:48

ma servesc si eu cu o bucatica

Sanda s 1

13.10.2011, 20:56

Pun pariu ca este mai bunca decat cea din magazin plina de conservanti. Arata delicios !!!

Lau 1

13.10.2011, 21:24

am zis ca am sa fac si eu

MIUTA 1

13.10.2011, 21:27

Foarte bun imi place

Cris2711 1

13.10.2011, 21:33

savuros

Bunica 1

13.10.2011, 21:39

Delicioasa !

kamy 1

13.10.2011, 22:18

cred ca-i foarte buna

deyutzky 1

13.10.2011, 23:34

multumesc fetelor...va invit
rocsi...da 4 minute nici ma mult nici mai putin

MotanLaOale 1

14.10.2011, 08:06

buna buna

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 09:26

buuuuuun

deyutzky 1

14.10.2011, 11:22

motan
gabytza

lolutza 1

14.10.2011, 15:18

ffff delicioasa

LUK 1

14.10.2011, 16:48

delicioasa

deyutzky 1

14.10.2011, 16:58

lolutza, LUK va multumesc

MagdaMag 1

16.11.2011, 23:17

Larisel 1

29.09.2013, 00:40

De pofta a trebuit sa cobor sa-mi cumpar unul!! Arata atat de bine!!

Toamna07 1

30.09.2013, 17:38

O fac si eu,trebuie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si zmeura - Reteta nr. 400