Dulceata de capsuni reteta (cu gel fix 3x1)

de burdulea56 in Dulceata / Gem, 29 Iun 2011 | 14662 vizualizari

COMENTARII (21)

marcela1979 1

30.06.2011, 00:20

vreau si eu un borcanel

deyutzky 1

30.06.2011, 00:43

:

MotanLaOale 1

30.06.2011, 08:35

Rocsi 1

30.06.2011, 10:51

cu menta....tre sa fie nemaipomenita

RuxyRux 1

30.06.2011, 11:58

Arata minunat

MIUTA 1

30.06.2011, 11:59

Foarte bun

ionela2682 1

30.06.2011, 20:10

Buna...eu nu am avut o experienta placuta cu asemenea plicuri...am facut anul trecut dulceata de capsune cu Gel fix..a iesit un fel de jeleu care nu a prea rezistat pana anul urmator..s-a facut pur si simplu zeama....trebuiesc mancate repede ...nu au termen de garantie de la un an la altul! asa ca fac cu zahar simplu si fierb mai mult...nu mai folosesc prafuri....

ionela2682 1

30.06.2011, 20:11

Mentionez ca borcanele au fost bine sigilate...gustul era acelasi dar textura

burdulea56 1

30.06.2011, 22:49

Carla, ia din cos cu incredere.

burdulea56 1

30.06.2011, 22:50

deyutzky, multumesc

burdulea56 1

30.06.2011, 22:50

MotanLaOale, multumesc

burdulea56 1

30.06.2011, 22:54

rocsi_1612, gustul parfumat al capsunilor si aroma discret racoritoare a mentei sunt un deliciu

burdulea56 1

30.06.2011, 22:55

RuxyRux, Miuta va multumesc.

diaconta 1

30.06.2011, 22:57

Foarte bine arata si eu consider ca e cel mai simplu de facut asa,chiar daca sunt si pareri contra
am avut dulceata cu gelfix care s-a pastrat si doi ani si a fost la fel de buna

burdulea56 1

30.06.2011, 22:58

Ionela, regret. Eu folosesc de cativa ani buni gelfixul, nu mi s-a intamplat niciodata niciun incident. Poate nu a fost suficient praful. Anul trecut am pregatit dulceata de visine si cu gel fix, dar si numai cu zahar pt nepotei.

burdulea56 1

30.06.2011, 23:00

Diaconta, asa este, se face repede, fructele nu se zdrobesc si isi pastreaza aroma, parerea mea.

diaconta 1

30.06.2011, 23:05

si eu asa cred,dar fiecare face alegerea care-i convine

burdulea56 1

30.06.2011, 23:15

Da, ai dreptate

Lau 1

01.07.2011, 16:48

adry88 1

02.07.2011, 15:47

burdulea56 1

05.07.2011, 12:40

sufletista, eduarda, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]