Dulceata de rubarba

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 21 Iun 2015 | 9155 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

21.06.2015, 18:10

super

- Andreea - 1

21.06.2015, 18:11

Valclaudia 1

21.06.2015, 18:12

n-am facut dulceata dar in prajituri am folosit rubarba. E placuta la gust, acrisoara

botcrina 1

21.06.2015, 18:17

Interesant!

-Licurici- 1

21.06.2015, 18:21

O sa incerc si eu

MotanLaOale 1

21.06.2015, 18:33

mirela0911 1

21.06.2015, 18:44

O singura data am folosit rubarba la o praji, de atunci nu am mai mancat! Cred ca e buna si dulceata!

Gherca Daniela 1

21.06.2015, 19:04

Adele 1

21.06.2015, 19:24

Merisor 1

21.06.2015, 19:31

N-am facut, n-am mancat, sa-mi dai tu

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 19:52

Ma mai gandesc, merisor )

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 19:52

Multumesc tuturor!

Aletta 1

21.06.2015, 20:16

As gusta un pic

miki_a 1

21.06.2015, 20:23

Da, am facut si eu si stiu cat e de buna, dar nu curat tijele si nici nu sterlizez borcanele. Coaja contine multa pectina (ceea ce face si leaga sosul, jeleul) naturala.

diaconta 1

21.06.2015, 20:30

Buna si aromata

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 20:41

Ela, eu nu am mai facut pana acum si am vazut la Cleme ca a curatat coaja...la fel mi-a zis si o doamna cand le-am cumparat. Intr-adevar, a fiert foarte repede.

MOKUSKA 1

21.06.2015, 22:04

Moni_alex 1

21.06.2015, 22:12

buna!

poa 1

21.06.2015, 22:50

Si eu am facut dulceata de rubarba, dar nu am curatat tijele. Iese foarte buna, dulce-acrisoara!

mihaelar63 1

21.06.2015, 23:03

Chiar trebuie sa incerc

Gicuta 1

22.06.2015, 08:30

Andra_Constantinescu 1

22.06.2015, 09:24

Multumesc tuturor inca o data!

Panacris 1

22.06.2015, 17:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de prune decojite