Dulceata de visine cu ghimbir -deliciu de vara

de alinutzika in Dulceata / Gem, 14 Iul 2011 | 4307 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

14.07.2011, 23:25

Ghimbirul, cand se pune?

alinutzika 1

14.07.2011, 23:53

Multumesc ca mi-ai atras atentia, Gaby. Am si modificat. Pupici

Teo 1

15.07.2011, 00:03

penru dulceata nu este putin zahar?am si eu 10 kg de visine la care doar am terminat de scos samburii, am presarat 3kg de zahar maine le pun la fiert si eu stiu ca la visine se lune kg la kg

horia 1

15.07.2011, 00:52

IMI PLACE,FELICITARI !

Anamaria7 1

15.07.2011, 08:28

suuper! ce scump e baiatu' asta mic si smecher din poza ta

marcela1979 1

15.07.2011, 08:33

buna tare dulceata ta

Lau 1

15.07.2011, 10:57

place

Rocsi 1

15.07.2011, 11:10

un deliciu

Bunica 1

15.07.2011, 11:12

E dulceata , e....foarte buna !

Bunica 1

15.07.2011, 11:16

Teo, a pus fata 2 ,5 kg. visine, apoi le-a scos samburii si cu ce a mai mancat a ajuns la cantitate . Depinde si cat sunt visinele de coapte

divainbucatarie 1

15.07.2011, 11:18

Cris2711 1

15.07.2011, 18:48

mamaieelena 1

15.07.2011, 23:22

buna

alinutzika 1

16.07.2011, 12:13

Teo, eu doar atat zahar am pus si s-a legat foarte bine si e foarte dulce.

alinutzika 1

16.07.2011, 12:14

Anamaria, baietelul asta "mic si smecher" din poza .. e baietelul meu de 2 ani.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de susine ( PRUNE ITALIENESTI)